Kategorie

Pages

24 października 2014

Najlepsze diabelsko czekoladowe kruche ciasteczka


" Czy ciasteczka mogą tak smakować i tak chrupać, że po zjedzeniu jednego sięga się po drugie, a na drugim wcale się nie kończy? TAK!!! Właśnie te okrągłe, płaskie jak stół ciemne talony, smakują w końcu tak jakbym chciała.
Ciasto jest bardzo proste w wykonaniu, w trakcie pieczenia praktycznie nic nie rosną. Nie są bardzo słodkie, mocno wyczuwalny jest smak czekoladowy. Każdy kęs chrupie i chrupie. Jedynie co trzeba to należycie zastosować się do zasad schładzania. Prościzna:)"
Recipe&Photography: Justyna Pankowska


Najlepsze diabelsko czekoladowe kruche ciasteczka

Składniki:
325 gram mąki pszennej
95 gram dobrej jakości kakao








Zmiana adresu bloga!
Tak! W końcu nastał ten dzień, że adres bloga uległ zmianie. Ten był założony w 2008 roku jak miałam 17 lat! Nazwa nijaka, adres nijaki, a teraz jest pięknie!

Pełen przepis pod nowym adresem: 









Powodzenia!



11 komentarzy:



"Jedzenie smakuje znacznie lepiej, gdy dzielisz się nim z bliskimi"